Hoppa direkt till innehåll
Headerfiberkartan2021

Tryggt och enkelt med fiber från C4 Energi!

Skaffa kraftfull fiber från C4 Energi, en värld av möjligheter!

Fiberkartan är en del av C4 Energi och här beställer du din fiberanslutning.

Kontrollera i sökfältet nedan om din adress ligger i utbyggt fiberområde. Finns ni med där kan du göra en beställning till oss.

Finns inte er adress i sökningen kanske vi ändå har planering för utbyggnad i ert område. Scrolla längre ned på sidan för att se om ditt område ligger i vår närmaste planering.

I våra PTS 2024 områden som finns sökbara nedan i "Pågående/Planerade Utbyggnadsprojekt" har vi på oss tom 31 dec 2026 att bli klara med alla kundinstallationer till de kunder som beställer en fiberanslutning.

Dock kommer vi att försöka få alla kunder i dessa 2 projekt inkopplade tidigare beroende på när schaktarbetet startas upp efter genomförda projekteringar, tillståndsarbete mm.

Samtliga projekt finns utlagda nedan. De kommer uppdateras med mer information.

Om din adress inte kan anslutas just nu, uppmanar vi dig att undersöka andra bredbandsalternativ i ditt område. Klicka här för att se tillgängliga bredbandsmöjligheter: Bredbandsval. För nybyggnationer som inte syns på Fiberkartan, finns möjligheten att kontakta vår kundservice för att utforska möjligheten till fiberanslutning för din fastighet.

Har du redan en anslutning eller vill veta mer om vilka tjänster man kan få efter vi anslutit er, besök då vår tjänsteportal: Tjänsteportalen