Tollarp Vram
Tollarp4
Fiber till Tollarp och Vram

9 februari 2021
Projektet är klart, för ev. tillkommande kunder kommer vi att utföra dessa som förtätningar framöver.

5 oktober 2020

Efterfrågan på fiber i hela vår kommunen har varit stor och i centrala Tollarp har vi cirka 66% som har beställt fiber av C4 fibernät.

Så från och med idag och fram till i slutet av oktober så kommer Sebastian och Maximilian från C4 Fibernät att besöka villaägare ”dagtid & kvällstid” i centrala Tollarp, vilket innebär att fastighetsägarna kommer få möjligheten att ställa sina frågor om C4:s öppna fibernät samt ha möjligheten att lämna in sin fíberbeställning direkt till dem.

Du kan även beställa din fiberanslutning via Bank-ID. Klicka på knappen ”Beställ via Bank-ID” och följ instruktionerna. Det går även bra att beställa med ett beställningsformulär som du hittar under ”Dokument”.

29 november 2019

Schaktarbetet påbörjat för etapp 5 och 6. Då inte alla markavtalen samt tillstånd från trafikverket är klara kan detta påverka tidsplanen.

6 maj 2019

Centrala Tollarp är nu utbyggt.

Etapp 4: Vi har enstaka fastigheter kvar att ansluta i etapp 4. Dessa bokar Telarco in och ansluter efterhand.

Etapp 5: Beslut är taget att en fiberutbyggnad i etapp 5 kommer starta under 2019. Vi kommer längre fram presentera en tidsplan här på Fiberkartan.
Har du inte beställt än?

Du kan enkelt beställa din fiberanslutning via Bank-ID. Klicka på knappen ”Beställ via Bank-ID” och följ instruktionerna. Det går även bra att beställa med ett beställningsformulär som du hittar under ”Dokument”. När din beställning är korrekt registrerad kommer din fastighetsmarkering på ”kartan” bli blå.

Tjänster i Fibernätet

tjänsteportalen kan du se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät samt jämföra priser och utbud.
Ett öppet bredbandsnät erbjuder dig tjänster från flera konkurrerande leverantörer. Via bredbandsnätet kan du få upp till 1000 Mbit/s internet, telefoni och TV med möjlighet till HDTV och olika kanalpaket. Dessutom erbjuds välfärds- och fastighetstjänster samt smarta hemfunktioner. Antalet nya spännande tjänster och leverantörer i bredbandsnätet växer ständigt.
Kontaktpersoner för Tollarp Vram
Status
Beställning 91 st 8%
Ansluten 670 st 62%