Östra Sönnarslöv
O_Sonnarslov
Utbyggt område

Större delen av området är utbyggt med fiber. Vi utför med jämna mellanrum förtätningsrundor vilket innebar att vi ansluter fastigheter som har skickat in en beställning.
Vi kommer kontakta respektive fastighetensägare när en anslutning blir aktuell.

24 oktober 2019

Kundanslutningarna pågår, ca 24 st kunder kvar.

4 sep 2019

Vi har i veckan fått besked av EON att de planerar ansluta vår nod denna vecka. Tyvärr har detta dragit ut på tiden men det är inget C4 kan påverka då EON ansvarar för servisanslutningar i detta område. Så fort noden är ansluten kommer vi kunna fortsätta med projektet och ansluta kunderna.

9 maj 2019

Arbetet pågår i Sönnarslöv. Vi har ca 6 veckor schaktarbete kvar. Vi kommer sedan börja med kundinstallationer och dom beräknas pågå i ca 4 månader.

Projektledare
Jörgen Dahl,
Intresse Intresse 12 st 7%
Beställning Beställning 11 st 7%
Ansluten Ansluten 103 st 62%
Möjliga anslutningar: 167 st
Tjänster i Fibernätet

tjänsteportalen kan du se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät samt jämföra priser och utbud.
Ett öppet bredbandsnät erbjuder dig tjänster från flera konkurrerande leverantörer. Via bredbandsnätet kan du få upp till 1000 Mbit/s internet, telefoni och TV med möjlighet till HDTV och olika kanalpaket. Dessutom erbjuds välfärds- och fastighetstjänster samt smarta hemfunktioner. Antalet nya spännande tjänster och leverantörer i bredbandsnätet växer ständigt.

Har du inte beställt än?

Du kan enkelt beställa din fiberanslutning via Bank-ID. Klicka på knappen ”Beställ via Bank-ID” och följ instruktionerna.
Kontaktpersoner för Östra Sönnarslöv
  • Kai Larsen
    , 070-514 99 15
  • Anders Crona
Status
Intresse 12 st 7%
Beställning 11 st 7%
Ansluten 103 st 62%
#inlineditbutton