Önnestad
Onnestad
Utbyggnaden fortsätter


9 februari 2021
Önnestad Västra --- Projektet är klart, för ev tillkommande kunder kommer vi att utföra dessa som förtätningar framöver.

26 mars 2020
Stamledningen av fiber är mer eller mindre klar mellan Önnestad och västerut. Det som bromsar projektet nu är att vi inte kan utföra arbetet nne hos våra kunder nu i dessa Corona tider. Nästa steg är att vår underentreprenör kommer att boka upp en tid med de som beställt fiber. Ni som ännu inte har beställt fiber, så är ni välkomna att skicka in er beställning.

27 november 2019

Under nästa vecka (v.49) drar projektet igång. Vi kommer att schakta så länge vädret tillåter.

Planerat för kundinstallation är januari-februari.

9 maj 2019

Beslut är nu taget att fiberutbyggnaden kommer starta 2019 i Önnestad Väst (se grön markering på kartan). Vi inväntar svar från vägföreningen angående grävsträckor innan vi kan starta utbyggnaden.

Det går fortfarande bra att beställa en fiberanslutning. Beställningsformulär hittar du under "Dokument". Det går även bra att beställa med mobilt Bank-ID.
Intresse Intresse 21 st 4%
Beställning Beställning 40 st 8%
Ansluten Ansluten 273 st 52%
Möjliga anslutningar: 525 st
Har du inte beställt än?

Du kan enkelt beställa din fiberanslutning via Bank-ID. Klicka på knappen ”Beställ via Bank-ID” och följ instruktionerna.
Det går även bra att beställa med ett beställningsformulär som du hittar under ”Dokument”. När din beställning är korrekt registrerad kommer din fastighetsmarkering på ”kartan” bli blå.

Tjänster i Fibernätet

tjänsteportalen kan du se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät samt jämföra priser och utbud.
Ett öppet bredbandsnät erbjuder dig tjänster från flera konkurrerande leverantörer. Via bredbandsnätet kan du få upp till 1000 Mbit/s internet, telefoni och TV med möjlighet till HDTV och olika kanalpaket. Dessutom erbjuds välfärds- och fastighetstjänster samt smarta hemfunktioner. Antalet nya spännande tjänster och leverantörer i bredbandsnätet växer ständigt.
Status
Intresse 21 st 4%
Beställning 40 st 8%
Ansluten 273 st 52%
#inlineditbutton