Åhus Centrum
Ahus_centrum
Uppkopplat område

Större delen av centrala Åhus är nu utbyggt med fiber. Vi har en del återställningsarbete kvar i området, främst asfaltering. Detta är beställt och kommer åtgärdas så fort som möjligt.

Vill du ansluta din fastighet?
Det går bra att skicka in en beställning om du önskar en fiberanslutning. Vi tar sedan kontakt och boka tid för installation när det blir aktuellt.
Beställning Beställning 27 st 9%
Ansluten Ansluten 182 st 59%
Möjliga anslutningar: 309 st
Tjänster i Fibernätet

tjänsteportalen kan du se vilka tjänsteleverantörer som finns i vårt nät samt jämföra priser och utbud.
Ett öppet bredbandsnät erbjuder dig tjänster från flera konkurrerande leverantörer. Via bredbandsnätet kan du få upp till 1000 Mbit/s internet, telefoni och TV med möjlighet till HDTV och olika kanalpaket. Dessutom erbjuds välfärds- och fastighetstjänster samt smarta hemfunktioner. Antalet nya spännande tjänster och leverantörer i bredbandsnätet växer ständigt.

Har du inte beställt än?

Du kan enkelt beställa din fiberanslutning via Bank-ID. Klicka på knappen ”Beställ via Bank-ID” och följ instruktionerna. Det går även bra att beställa med ett beställningsformulär som du hittar under ”Dokument”. När din beställning är korrekt registrerad kommer din fastighetsmarkering på ”kartan” bli blå.
Status
Beställning 27 st 9%
Ansluten 182 st 59%