Södra Lökaröd
sodralokis_2
Skicka in din beställning

9 september 2020

Vi gör snart de första installationerna i Torasteröd, så ni som ännu inte beställt fiber i detta område, skicka in din beställning så ni kommer med nu.

17 augusti 2020

Vår Entreprenör/Telarco jobbar nu med att boka in de boende i området för att planera deras tomtschakt etc.
OBS: Ni som ännu inte beställt fiber, ta nu chansen att få fiber till din fastighet.

7 juli 2020

Informationsträff: tisdagen den 30 juni & onsdagen den 1 juli visade ett stort intresse och många frågor om utbyggnaden i hela området. Vi bjöd på grillad korv och dryck samt en liten sommarpresent.

18 juni 2020

Nu drar vi igång med fiberutbyggnaden i området

I vecka 26 så kommer alla som är med i detta projekt att få ett brev hem i brevlådan med diverse information. (skickas till folkbokföringsadressen).

Vi ser att det finns fastigheter i området som inte ännu beställt fiber, är du intresserad av att få fiber till din fastighet? Då kan du ta med din beställning till vår informationsträff ”se nedan”.

Vi kommer att finnas på plats i korsningen Myrestadsvägen / Bokvägen följande dagar och svara på frågor & funderingar gällande projektet.

Tisdagen den 30 juni klockan 11:00 – 14:00

Onsdagen den 1 juli klockan 11:00 – 14:00

Om du kommer och besöker oss och visar upp detta brev så bjuder vi på något gott att tugga på och så får du en liten sommarpresent.

• Entreprenadarbete kommer att utföras i området mellan vecka 27–32
• Kundinstallationer planeras att utföras under 2020

Sista inlämningsdag är 27 juli 2020

I C4 Energis öppna fibernät väljer du själv vilka tjänster du vill ha.
På föjande länk: www.c4energifibernat.se kan du ta del av tjänsteutbudet och erbjudanden.

Projektledare:
Mats Olander

072-083 22 24

5 maj 2020
Arbetet på en gemensam fiberutbyggnad mellan Tomelilla & Kristianstad kommun pågår, vi väntar i skrivande stund på en del pappers underlag skall bli klara. Så har du ännu inte beställt fiber så har du nu chansen att göra det. Ett brev kommer inom kort att skickas ut till de berörda adresserna.

9 augusti 2019
Ni som tidigare anmält ert intresse för fiber skall skicka in er beställning till C4, denna blankett finns under fliken dokument.

Nu har vi fått in fler adresser i området, är det så att det saknas adresser, så får ni höra av er.

5 augusti 2019

Tisdagen & onsdagen den 6 & 7 augusti kommer vi att köra runt med husbilen i hela området och framför allt i Myrestad. Alla är välkomna och ställa frågor om C4 Fibernät´s fiberutbyggnad, och självklart så går det bra att beställa fiber av oss när vi är på plats.

12 juli 2019

Vi fanns på plats i Södra Lökaröd den 11 juli och det kändes väldigt positivt att C4 fanns på plats och informerade om fiber, framtid. Det som nu kommer att hända härnäst är att C4 blev inbjudna på 2 av de olika vägföreningarna att informera om C4:s visioner.det kom väldigt mycket folk som var intresserade av att få fiber i området, nu blev vi inbjudna att va med på 2 olika föreningar att prata om fiber och C4 Fibernät i området. Vad kan ni själva göra i Södra Lökaröd ?
Jo det ni kan göra är att ni informerar varandra om vad som kommer att hända, och be dem skicka in sin beställning. Antingen genom att printa ut beställningen under fliken dokument, det finns även möjlighet att göra det via Bank-ID, dock så kan en del inte göra detta då alla adresser inte ännu inte är inlagda i området.

17 Maj 2019

Länsstyrelsen i Skåne har beslutat att C4 Energi inte tilldelas några stödpengar från Europeiska jordbruksfonden för bredbandsutbyggnad.
Vi kommer nu titta på möjligheten att bygga ut fibernät i områdena i egen regi utan stödmedel. I nuläget har vi därför inga besked om var och när det i så fall kan bli aktuellt med en fiberutbyggnad.

När mer information finns kommer den att publiceras under respektive område på fiberkartan.

Tack till alla som varit aktiva och hjälpt oss med sina intresseanmälningar som underlag till ansökningar. Dessa intresseanmälningar är viktiga för oss när vi framöver ska se om det ekonomiska går att bygga ut ytterligare på landsbygden i Kristianstads kommun.

Mer information om bidragsprocessen finns på länsstyrelsen hemsida.
gray Intresse 12 st 5%
gray Beställning 116 st 52%
Möjliga anslutningar: 224 st
Status
Intresse 12 st 5%
Beställning 116 st 52%
Ansluten 0 st 0%
#inlineditbutton