Hoppa direkt till innehåll
Ovesholm PTS

Ovesholm

3 mars 2023

Markavtalsberedning pågår, projektet start beräknas till Q1 2023, schaktstart slutet av Q3 2023.

7 februari 2023

Anslut dig till ett lokalt och stabilt fibernät! Vi bygger ut fibernätet och inom kort kommer vi att synas i ditt område via vår entreprenör.Har du redan anmält att du vill ha fiber ? Då är den nu annullerad. På grund av att detta nu är ett medfinansierat EU-projekt behöver du skicka in en ny beställning för att din beställning ska gälla "se under fliken dokument".

Det kommer inom kort komma ut ny information med posten gällande detta fiberprojekt.

Projektledare: Mattias Bergman,


I våra PTS 2021 områden som finns sökbara nedan i Pågående/Planerade utbyggnadsprojekt har vi på oss tom 2024-10-31 att bli klara med alla kundinstallationer till de kunder som beställer en fiberanslutning.

Dock kommer vi att försöka få alla kunder i dessa 4 projekt inkopplade tidigare beroende på när schaktarbetet startas upp efter genomförda projekteringar, tillståndsarbete mm.

Idag finns Fårabäck och Linderöd utlagda, på gång ut är även Ovesholm och Önnestad där vi håller på med projektering med markavtal och adresslistor.

20 oktober 2021
Post & Telestyrelsen har beslutat att C4 Energi tilldelas stödpengar för bredbandsutbyggnad. Vilket gör att vi nu kan sätta igång med byggnationen.

Välkomna med din fíberbeställning!
Status
Beställning 41 st 36%
Ansluten 0 st 0%